En grossist med passion för textil och god service

Brendan tolkar SS-21

Under våren 2021 sägs det att brunt kommer att vara det nya svarta samtidigt som att de beigea tonerna kommer att vara dominanta. Man pratar mycket om hur man vill inspireras av naturen, när det gäller färgval och material men också motiv och former.

Vår serie Brendan är en av våra tolkningar av SS-21 (Spring & Summer 2021). Man ser hur färgvalen har sitt ursprung i naturen i Brendan, oavsett i vilken av de tre färgkombinationerna man tittar på. Den beigea varianten bemöter naturens färger så som vass och havre genom beigea toner som omfamnas av bruna toner. När det kommer till den gröna varianten tittar man mycket på färska örter och härliga bladträd. Man vill omfamnas av den härliga grönskan som naturen bjuder oss på. Olika stenar är ansiktet utåt för den gråa färgkombinationen, där det kalla tonerna kan bemötas av de lite varmare grå.

Mönstret talar mycket för sig själv med de härliga mjuka formerna som möts med de taggiga och vassa kanterna. Bara fantasin sätter stopp för dess exakta beskrivning men någonstans dras alla slutsatser mot naturen. Man skulle kunna se de som vassen som står i sjökanten men också som något härligt blad man kan fläkta sig med en varm dag.

Oavsett vilken färgkombination man väljer att ha i sitt hem kan man känna sig ett steg närmare naturen, dess färger och former.

Vi använder cookies på vår sajt för att få den att fungera korrekt och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används.