En grossist med passion för textil och god service

AW24 – Mörka & djupa färger

Vi välkomnar mer färg till hemmet under denna höst. Säsongens färgskala är lite mörkare än tidigare, vilket bildar ett intressant uttryck bland färgställningarna. Våra huvudfärger är en mörkgrön, mörkhavregul, mörkbrun och till sist en mörkcerise. Tack vare säsongens bastanta och djupa färger får man en känsla av trygghet och mysfaktorn ökar med 110%!

“Redan i våras ville man plocka fram det lekfulla i hemmet, vilket resulterade i att vi lanserade en helt kollektionen som vi kallade för Redlunds summermix. Denna höst låter vi vissa färgkombinationer och enstaka produkter vara ansiktet utåt för säsongens trender.” – säger Lisa, inköpare på Redlunds Textil AB.

Produkter som står i trend-fokus är bland annat Trassel, med dess flätteknik är detta en prydnadskudde utöver det vanliga! Även Jenna kuddfodral är ett kaxigt kuddfodral med en trendig utformning av en blomma.

Intressanta färgkombinationer från AW24-kollektionen är bland annat Vera där vi har matchat mörkbrun och mörkgrön tillsammans med ljusrosa och sand. Även en mörkhavregul och mörkbrun färgkombination som i mönstret Grenar representerar höstens trender.

En utav förra årets storsäljare var fuskpälsen Grace, som nu i år får tillökning med två nya färgställningar i vit och choklad. Grace får även en kompis som heter Brooklyn som kommer i pläd och kuddfodral 50×50 cm, i tre färgställningar.

Vår senaste kvalité inom bäddset är Bäckebölja, vilket är en kvalité i 100% BCI-bomull och som upplevs svalare tack vare sin struktur. Vi lanserar en ny serie som vi kallar för Elvira som kommer i tre murriga färgställningar.

En kvalité inom vårt bäddsetsortiment som gör come-back igen från förra året är flanellpåslakan. I denna kollektion har vi tre olika mönster. Två olika rutmönster, Trysil som kan klassas mer höstig och Cervinia som passar mer till julen. Sen har vi Vimmerby som är en större serie där vi bland annat lanserar en färgställning som flanellpåslakan.

Till barnrummet lanserar vi tre nya serier; Busy tractors, Luftballong och Skogsliv. Kuddfodral i samma kvalité som våra barnplädar lanseras i Skogsliv och Stampe – så mysiga!!

En hel del serier från får BASIC-kollektion har fått tillökning i form utav fler färgställningar, exempelvis Diamond frotté, Linn multilängder i 100% lin och Waffle köksprogram! Även allas favorit Hage har utökats med en hel del artiklar och färgställningar!

Vill du se mer utav kollektionen och de produkter vi pratar om här, finns det under “Våra produkter” och kategorierna heter “AW-24”.

Låt dig inspireras