En grossist med passion för textil och god service
OM REDLUNDS

Textilgrossist sedan 1969

Vår vision är att alla som har passion för hemtextil ska kunna hitta produkter från oss. Vi är en textilgrossist som erbjuder ett stort sortiment av textil med unik design till hem att älska och njuta av. Våra kunder är allt ifrån klassiska gardinbutiker till större kedjor och varuhus. Redlunds produkter finns över hela Sverige, i Finland, Tyskland, USA och Japan.

Torghandel med textilier

Vår resa började i Henning och Birgittas källare i Torestorp på slutet av 60-talet. Henning packade bilen med textil och sålde på torg och marknader runt om i Sverige. I takt med att försäljningen ökade började vi köpa in större partier av stuvar och garner som sedan såldes vidare till andra kunder, det var så vår grossistverksamhet startade.

Hemtextil för en större marknad

Företaget har vuxit genom åren och 2016 skaffade vi en stor lagerlokal på 4200 kvm i Horred för att öka effektiviteten och servicen. Från 2020 har vi dessutom ett nytt kontor i anslutning till lagret. I dag är vi 11  medarbetare som servar och förser större och mindre butiker med hemtextil för alla rum.

Hög service för textilleverans

Det är fortfarande ett familjeföretag och Henning har lämnat över till sonen Henrik, men Henning hjälper oss fortfarande. Henriks dotter Lisa har också anslutit sig till teamet så nu är det tre generationer under samma tak. På så vis finns både en gedigen kunskap och ett modernt tänk i företaget.

Vi är ett härligt team som alltid är på tårna och ser gärna till att din order skickas samma dag eller dagen efter. Detta gör vi för att du ska kunna hålla en hög service till dina kunder. Vi vill samma sak nu som 1969 att alla ska kunna ha möjlighet att skapa ett hem att längta till.

Kvalitet och hållbarhet

När det gäller våra produkter är kvaliteten, miljön, bra pris och design lika viktiga faktorer som snabba leveranser. För vi vill att du ska känna dig trygg med oss som leverantör, vi har många års erfarenhet och ser även till att uppdatera oss kring trender. 

Hos oss ska du kunna välja bra miljöval och produkter till ett bra pris. Vår vision är att erbjuda fler produkter som är hållbara för miljön.

Önskar du fylla din butik med vacker hemtextil från ett företag med fokus på kvalitet och hög service? Kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig.