En grossist med passion för textil och god service
Junis

AW21 – Autumn/Winter 2021

Årets höst-och vinterkollektion består utav mörka och murriga färger. Men vi skulle vilja påstå att det är de lyxiga färgernas tur att stå i rampljuset för att skapa harmoni i våra produkter.

I kollektionen ser vi att lite större mönster möter lite nättare mönster samtidigt som det abstrakta visar ett större intresse. Kombinationen av svart och vitt är en röd tråd som man kan följa genom kollektionen. Denna färgkombination ser vi i allt ifrån bäddset, gardiner och kuddar till kökstextilier och plädar.

“Intresset för denna kollektion skapas i kontrasten mellan det stilrena med små detaljer och det utstickande mönstren i lite mer vågade och djupa färger… “

Förra årets succépläd “Shetland” kommer tillbaka och denna gång i två nya färger. Efter föregående års efterfrågan kommer inte “Shetland” att vara den enda ullpläden i vår kollektion utan ytterligare två varianter tillkommer.

Brända toner blir en av våra grundpelare i kollektionen som tillsammans med det mörka skuggorna bidrar till en elegant känsla. Material som ull, konstläder och lin skapar härliga texturvarianter i kollektionen som ögat lätt fastar vid och blir förtjust i.

Intresset för denna kollektion skapas i kontrasten mellan det stilrena med små detaljer och det utstickande mönstren i lite mer vågade och djupa färger. Vi utökar även vår bassortiment med hjälp av denna kollektion. Vi ser bland annat att vårt kökssortiment breddas med hjälp utav nya tabletter, olika köks-serier och löpare. Det tillkommer också nya artiklar och färger i befintliga kökstextilier favoriter.

Är ni nyfikna på att se hela kollektionen hittar ni de under “Våra produkter” och kategorin heter “AW21”.

Låt er inspireras