En grossist med passion för textil och god service
Junis

AW22 – Autumn/Winter 2022

Inför hösten 2022 fokuserar vi på strukturer, att det skall hända något i produkterna för att väcka ett nytt slags intresse för kollektionen. Bomullslöpare har blivit mixade med jute och kuddfodral i ull är något vi inte har haft tidigare. Bäddset i 100% lin finns också med i kollektionen och även en kudde i mocca-imitation vid namn Zoe, för att bara nämna några.

Färgmässigt har vi försökt att skapa sorterad kollektion, som skall vara lättmatchad. Samtidigt som det gäller att hitta en balans så att man också får en intressant bredd i kollektionen.

Mörka färger men också närliggande ton i ton blir ansiktet utåt för hösten 2022. Vi tänker att artiklar ska passa ihop, som en 2&2 princip. Exempelvis på detta är att vi har kuddar som tanken är att det skall matcha tillsammans. Dessa kuddar heter Lennox, Jeff, Cooper & Cliff.

Man vill kunna luta sig tillbaka och bli omfamnad utav naturens lugn i dess färger, mönster och former som får ett hem att upplevas mer ombonat. I mönster som Gryning, Skogen, Forest och Älgar framgår denna trend tydligt. Grönt är även i år en stor färg som gärna matchas med bruna och beigea toner. Samtidigt som de gråa färgställningarna tar ett steg tillbaka.

Årets stora trend när det kommer till färger är en fantastisk konjaks färg. Denna färg vill man gärna matcha med brunt och linne. Man kan se de i Aston löpare där vi har matchat denna färg med jute även i Edit där de varmare tonerna matchas med denna underbara konjaksfärg.

Vår fantastiska köksserie i 100% lin kommer i tre nya färger Congac, Mullvad och Guld, supersnygga! Och såklart så kommer våra enfärgade favorit-gardiner Wayne, Bruce och Alba i nya färgställningar. Wayne kommer i tre nya färger, Congac, som vår tidigare terracotta fast i en ny tolkning. I linne som är en mörkare variant av vår populära färg sand samt en ny mörkare och kallare brun färg. Bruce får ett tillskott bestående utav fyra nya färger, linne och brun så som Wayne men också en röd och oliv färgställning. Alba i 100% lin kommer i fyra nya färgställningar mullvad, oliv, röd samt mörkgrå.

När det kommer till säsongens trender under julen går man mer och mer ifrån en klassisk röd jul. Man vill ha ganska neutrala färger och addera det röda i hemmet med enfärgade detaljer istället. Grönt, mullvad och vitt blir en mer självklar färgkombination till julen. Vi har därför valt att göra både klassiska färgställningar men också några nya varianter för att kunna få en större bredd på kollektionen. Våra färger för säsongen är de klassiska röda, vitt och grått som har fått sällskap av en mörkgrön, en lite mer rostig röd och en mullvadsfärg.

Är ni nyfikna på att se hela kollektionen hittar ni de under “Våra produkter” och kategorin heter “AW22”.

Låt er inspireras