En grossist med passion för textil och god service

BILDBANK

Vi har nu skapat en bildbank för våra återförsäljare. I bildbanken finns både produkt- och miljöbilder på våra produkter för nerladdning. Man finner också logotyper, manualer, kataloger och videos.

Allt material i bildbanken är främst för våra återförsäljare. Därför ser vi att du som inte är återförsäljare kontaktar oss om du skulle vilja använda våra material. Våra kontaktuppgifter hittar du genom att klicka här.

Det är fritt för våra återförsäljare att använda bilderna i er marknadsföring både i tryck och sociala medier. Om du använder bilder i sociala medier ser vi gärna att du taggar oss med @redlunds.se och #redlunds.

Glöm inte bort att följa oss på våra sociala medier, där uppdaterar vi regelbundet. Vi finns på Instagram, Facebook och Youtube.

Bildbanken hittar ni längst upp till höger på vår hemsida med rubriken “ÅF BILDBANK”, ni kan även klicka här för att komma direkt dit.

Vi använder cookies på vår sajt för att få den att fungera korrekt och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används.