En grossist med passion för textil och god service
Junis

Julen 2023

Julen är på ingång och vi är mer än redo för att se vad den har att erbjuda. I vår kollektion finns allt från klassiska tomtar och grankvistar till julfönster och vird och vändbara julmönster.

De klassiska julfärgerna grönt och rött har fått en liten nyanstwist. De gröna tonerna är inte lika mörka som tidigare år samtidigt som det röda nyanserna har gått mot det mörkare tonerna. Detta bidrar till ett annat djup än tidigare färgsättningar. Mullvad och linne är två färger som gjorde entré under hösten 2022 och som har visat sig vara här för att stanna. En mörkare grå om nästintill ser ut som en jeanstvättad svartnyans träder fram under julen. Denna grå färg kan matchas med rött och linne, grönt och vitt eller varför inte med linne och mullvad som Sunne löpare och kuddfodral? Stilrent och snyggt!

Vårt underbara kuddfodral Skidåkaren har fått en kompis vid namn Alpin, som även den har brodyr på hela framsidan. Nötknäpparen (som ni ser på bild ovan) är ett roligt tillskott i kollektionen där sammet tillsammans med brodyr bildar en fin effekt. En pläd som man bara vill krypa ner under är Grace, med dess extra mjuka fuskpäls är detta en utav våra mysigaste plädar. Panellängder gör comeback i årets kollektion i mönstret Julfönster. Ett kuddfodral som sticker ut lite extra är Signe då det är ett jacquardvävt fodral i två färgställningar (linne/grön och linne/röd), vilket höjer julstämningen lite extra.

Julgardinerna hänger uppe, julkuddarna är tillfluffade i soffan & gröten står på spisen och puttrar, nu kan julmyset börja!

Du hittar hela vår julkollektion under “Våra produkter” och kategorin heter “JUL”.

Låt dig inspireras