En grossist med passion för textil och god service
Junis

SS22 – Spring/Summer 2022

Den svenska naturen har varit en stor inspirationskälla i denna kollektion, allt ifrån val av mönster, färger och material. Eftersom vi inte har kunnat åka på olika mässor och trendspaningar för att finna nya idéer och tankar så har vi istället valt att vända våra blickar mot naturen och skogen.

“i denna kollektion är det våra svenska designers som har tagit mer plats… “

Våra mönster kommer ifrån designers som befinner sig över hela världen men i denna kollektion är det våra svenska designers som har tagit mer plats, vilket känns naturligt när vi har sökt inspiration på närmare håll.

I denna kollektion hittar vi både nya mönstrade favoriter och ett utökat bassortiment. Efterfrågan på enfärgade produkter och ett utökat bassortiment håller i och med hjälp av denna kollektion hoppas vi att vi kan bemöta era önskningar. Nya färgställningar i redan befintliga serier träder fram och väcker ett nytt intresse. De har skett en utökning i våra bas-serier Mirage, Baloo, Diamond och Linne – för att bara nämna några utav dem…

Bruce multilängder som ni ser på bild ovan är ett efterlängtat tillskott i vårt enfärgade gardinsortiment. En grövre slub i 100% polyester som ger ett vackert fall. Denna variant kommer i nio färgställningar, både som multilängder och multikappor. Vi skulle beskriva Bruce enklast som en gardin med en kvalité som är tunnare än Linoso och tjockare än Wayne.

Vi har haft efterfrågan om att ta fram linne gardiner i 100% lin. Vilket även de är en ny basprodukt som vi lanserar tillsammans med vår och sommarkollektionen 2022. Alba kommer i fyra färger, optisk vit, offwhite, ljusgrå och linne. Denna variant kommer som multilängder och multikappor. En bra basgardin för ett stilrent hem.

Är ni nyfikna på att se hela kollektionen hittar ni de under “Våra produkter” och kategorin heter “SS22”.

Låt er inspireras