En grossist med passion för textil och god service
Junis

SS23 – Spring/Summer 2023

Inspirationen till årets kollektion har vi hitta i naturen, både i trädgården och under skogspromenaden. Jordgubbar, citroner, dalahästar, ränder och blommor bildar en stor variation av mönstren i årets kollektion. Vi vill kunna erbjuda mönstrade produkter för alla hem.

Vårt bassortiment utökas både i befintliga serier men också med några nya varianter. Bland annat finns nya färgställningar i vår populära Baloo med i kollektionen, även två nya färgställningar i vår Vejby-serie. Vi lanserar randiga varianter av våra omtyckta Linne kuddfodral samt servetter.

för att på så sätt besvara efterfrågan på en ny “Duka”.”

Till denna kollektion lanserar vi en ny melerad akrylat duk vid namn Style, för att på så sätt besvara efterfrågan på en ny “Duka”. Den finns i lager för omgående leverans till de som är sugna på vårnyheter redan idag.

När man pratar om säsongens trender för våren 2023 vill man hitta en mix mellan de romantiska tonerna och de skandinaviska mer moderna inredningstrenderna. Mönstermässigt vill man dels ha det enkla och eleganta men man vill även tillägga det mer trendiga och utstickande mönstren för att väcka intresse.

Färgmässigt har vi försökt att skapa en bred kollektion, som ska vara lättmatchad. Intresset är som störst i det glada färgerna samtidigt som pastellfärgerna finns kvar.

Är ni nyfikna på att se hela vårkollektionen hittar ni den under “Våra produkter” och kategorin heter “SS23”.

Låt er inspireras