En grossist med passion för textil och god service
Junis

SS24 – Redlunds Summermix

Trendmässigt vill man ta tillbaka det lekfulla i hemmet inför vår och sommar 2024. Även i hem som består utav enfärgade jordnära färger vill man addera någon mer avvikande utmanade färg, ibland även någon mönstrad detalj för att skapa en personlig touch hemma. Under denna säsong vill vi inte se några hårda och skarpa kanter. Man dras hellre till en mjukare och en mer följsam mönsterbild, likt en vas, apelsiner eller varför inte dahlior?

“SS-24´s största trend är helt kart mötet mellan färgstarka nyanser och de mer sobra färgerna i en skandinavisk stil. Tidigare har man upplevt obalans i färgställningar när man har gjort denna typ av färgmatchning. Men färger som tidigare kan ha upplevts som “barnsliga” eller “alldeles för skrikiga” är nu eftertraktade som trendiga och exklusiva. Modebranschen körde “all in” på denna trend redan i våras men nu är det dags att vi plockar upp trenden i inredningsbranchen på riktigt. Vi lanserar därför en helt ny kategori som vi kallar för Redlunds Summermix.” – säger Lisa, inköpare på Redlunds Textil AB.

Redlunds Summermix välkomnar de lekfulla och färgstarka skalorna med öppna armar, vi upplever samma pirr i kroppen som när man gick in i en godisbutik som liten när vi ser denna del av kollektionen. Några av våra enfärgade serier får tillskott av nya färgstarka versioner, så som Bruce, Baloo och Noah. Ett kuddfodral som är både häftigt och vackert på samma gång kallar vi för Dagny. Detta fodral består utav olika typer av brodyr och små tuftningstekniker som skapar formen utav en kruka med en bukett i full blom – ett fodral man vill ha hemma helt enkelt!

Vi har även sex stycken huvudfärger i kollektionen som är snäppet mörkare än klassiska vårskalor. En snygg denimblå, en ljuvlig ljusgrön, en romantisk rosa, en havregul historia och såklart radarparet sand och mullvad.

Om vi tar en titt in i vår BASIC-kollektion ser vi lite nyheter, Elton kommer i en ljusgrön färgställning, Hage utökas inte bara i fler färger utan även i fler produkter. Vi utökar våra underlakan i fler storlekar, både för 160cm breda sängar men också för spjälsäng.

Två helt nya tillskott till BASIC är Linn och Premium. Linn består utav 100% lin och har ett otroligt fall, det lanseras fem färger i denna serie – både som multibandslängder och multibandskappor. Premium är vår efterträdare till våra sovkuddar och sovtäcken i dun. Med samma känsla fast gjorda utav polyesterfibrer istället är detta en fantastisk ersättare som finns hemma i lager redan nu!

I årets kollektion lanserar vi köksprogram för alla. Letar man efter en tidlös köksserie rekommenderar vi Joe, vilket är en tvåfärgad serie med påsydd Redlunds-detalj. Är man på jakt efter något enfärgat med lite mer färg och med den lilla extra detaljen är det Cloud du ska välja. Med sin trendiga bågade kant i dessa underbara färger känns det som ett svårslagen bas till köket. Vill du hellre ha ett mönstrat köksprogram? Vi lanserar allas favoritmönster Hage som köksprogram, i en ny färgställning dessutom som vi kallar för pastell. Vilket är jättefint att matcha tillsammans med det nya färgerna i Waffle som finns med i vår och sommarkollektionen.

En serie som lanserades under hösten 2023 var Eddie, vi utökar denna serie med tre nya färgställningar – ljusgrön, ljusgul och ljusrosa. Men inte bara det – det kommer även fyllda kuddar i Eddie som ser ut som blommor, de är så fina!!

Den största nyheten inom bäddset är att vi lanserar en ny kvalité: Bäckobölja. Vilket är en kvalité i 100% BCI-bomull och som upplevs svalare tack vare sin struktur. Julia och Junis heter de två serierna som är i denna kvalité. Dessa bäddset är förpackade i en påse i samma kvalité.

Nyheter till barnrummet finns även med i kollektionen. Fyra helt nya mönster där man kan välja mellan monstertrucks, dinosaurier och blommor eller djur-familjer som är på utflykt för den yngre konsumenten. Favoritserierna Nellie och Fotboll kommer även som barnfrotté.

Vill du se mer utav kollektionen och de produkter vi pratar om här, finns det under “Våra produkter” och kategorierna heter “SS-24” och “Summer mix”.

Låt dig inspireras